YOGA OP DE WERKVLOER

Als geen ander weet ik hoe lastig het kan zijn om rust in je werk te vinden tijdens drukke momenten of reorganisaties. Acht jaar lang heb ik in het bedrijfsleven gewerkt in tijden van vele reorganisaties waarin er hoge werkdruk en groot ziekte verzuim was. Gelukkig deed ik toendertijd ook al aan yoga en probeerde ik gezond te eten. Middels korte meditaties tijdens het werk kon ik de drukte aan en scherp blijven. Yoga oefeningen hielpen mij de spanningen los te laten.

Yoga zorgt voor meer concentratie en productiviteit. Het begrijpen en leren kennen van je eigen lichaam is zeer belangrijk. Op deze manier kun je stress of ziekteverzuim voor zijn. Je leert spanning in je lichaam te herkennen en de yoga oefeningen zorgen er voor dat je deze spanning kunt loslaten.

Ik bied zowel pakketten als eenmalige workshops aan voor jou op het werk. Denk aan stoelyoga, meditatie, een wekelijkse yoga les of bijvoorbeeld een yoga en voedingsworkshop tijdens een bedrijfsevent.

Tijdens een intake bespreken wij samen de mogelijkheden. Er wordt altijd rekening gehouden met de cultuur, drukte en ontwikkelingen van het bedrijf.

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Khadija Maros