Yogadisja workshops

WORKSHOPS

WORKSHOP YOGA & HOLISTISCHE VOEDING

ZONDAG 4 SEPTEMBER 2016
14.00 – 17.00
Yogacentrum Ananda

Boomberglaan 18
Hilversum

€ 40 inclusief Yoga Nidra opname
€ 30 als je de Yoga Nidra opname al hebt

Op een prachtige locatie in Hilversum, een oude kerk, zit yogacentrum Ananda. Daar wil ik mijn liefde voor Yoga Nidra, lekker en gezond eten met jullie delen.

Deze middag staat in het teken van ontspannen. We starten met wat vloeiende en opwarmende Hatha Yoga, gevolgd door wat Yin poses om de spanningen los te laten uit het lichaam. Aarden op je mat en even niets meer te hoeven doen. Een middag voor jezelf om hierna een ontspannen versie van jezelf te zijn.

Dan volgt een lange Yoga Nidra sessie, waarbij je 30 tot 40 minuten op je rug ligt met een dekentje over je heen. Ik zal er voor zorgen dat iedereen zo comfortabel mogelijk ligt en jij alleen maar hoeft te ontspannen. Zorg dat je naast yogakleding ook warme sokken en een trui meeneemt. Na afloop van de workshop krijg je de Yoga Nidra opname per email opgestuurd, zodat je thuis er ook mee aan de slag kunt gaan.

Tot slot eindigen we de middag met een oefening in mindfullness eten. Er is een lekker hapje en drankje en ik zal kort wat praktische tips geven over gezond eten.

Stuur een e-mail naar info@yogadisja.nl als je een heerlijke middag voor jezelf wilt.