IBIZA YOGA RETREAT 2016ibiza2

IBIZA

YOGA RETREAT

2016

Maandag 16 mei – Maandag 23 mei 2016 – 7 nachten

IBIZA

Afgelopen september ging ik voor het eerst naar Ibiza met mijn vriendinnetje Hafida. Het was liefde op het eerste gezicht. Alles is er te doen of juist helemaal niets als je wilt. Wij verbleven in het rustige noordelijke deel van Ibiza. De perfecte uitvalbasis want vanaf hier is alles maximaal 30 tot 45 minuten met de auto.

Het eiland heeft veel prachtige strandjes en plekjes waar je heerlijk tot rust kunt komen. Je kunt bijvoorbeeld mediteren bij de magische rots Es Vedra of een van de vele hippiemarkten afstruinen. Kortom een eiland waar je alleen maar verliefd op kunt worden.

ACCOMMODATIE

Villa CASA AMORE heeft 7 slaapkamers, een groot zwembad, een dakterras met uitzicht op de natuur en een ruime tuin met omheining. Overal vind je leuke plekjes waar je kunt chillen. Bij de buren kunnen er verse eitjes worden gehaald en in de tuin wordt van alles verbouwd.

Het huis is makkelijk te bereiken, via een vlakke weg en is 15 minuten van Eivissa (Ibiza stad) en 20 minuten van het vliegveld. Het huis is in San Lorenzo, dichtbij het bekende en goede restaurant La Paloma en ligt in het rustige platteland. Je hebt er rust maar bent ook in no time in de stad.

FOOD

Als natuurvoedingskundige vind ik het belangrijk dat er een gebalanceerd en volwaardig menu voor jou is, maar ook dat het lekker en super smaakvolle gerechten zijn. De gerechten zullen deels gelinkt worden aan de organen waar wij mee gaan werken tijdens de Yin Yoga lessen. Bijvoorbeeld de hartopening soep. Laat je verrassen door al het lekkers.

Er zal zoveel mogelijk lokale en biologische producten worden gebruikt. De hele dag is er thee en fruit beschikbaar. En kun je in de ochtend echt niet zonder koffie, dan bereid ik met liefde koffie voor je.

DAGPROGRAMMA

08.30 Licht ontbijt met fruit en thee

09.00 Hatha Yoga of Easy Flow Yoga

11.00 Brunch

12.30 Vrije middag

17.30 Middag* Yin Yoga & Yoga Nidra

19.30 Diner*

*Vrijdag en zaterdag vrije middag en avond.
Op vrijdag en zaterdag is er geen diner. Ik kan mij heel goed voorstellen dat je een van de vele goede restaurants wilt uitproberen op Ibiza en geef je graag wat tips.

YOGA BY YOGADISJA

De yogalessen, meditatie en Yoga Nidra zullen verzorgd worden door mij. In de ochtend starten wij met een heerlijke opwekkende Hatha yogales of Easy Flow Yoga. In de middag een zachte Yin Yoga les, waarin ik per les focus op een orgaan in het lichaam. De 5 energieaspecten: aarde, metaal, water, hout en vuur komen hierbij ook aan bod. De les wordt afgesloten met een ontspannende Yoga Nidra les. Gedurende een half uur lig je op je rug terwijl ik voorlees en je mee neem in allerlei visualisaties. Af en toe krijg je na afloop van de les een heerlijke korte hoofdmassage.

Ga je mee?

Namastè,

Khadija Maros
Holistisch voedingsadvies & Yoga

PRIJS

Prijs per persoon:

 • 2 persoonskamer met gedeelde badkamer €950
 • Luxe 2 persoonskamer met eigen badkamer en jacuzzi €1100

Inclusief:

 • 7 x overnachting in luxe villa
 • 8 x Yogales (ochtend Hatha yoga en in de middag Yin yoga & Yoga Nidra) waaronder
  1 x yoga aan het strand met zonsopgang en ontbijtpicknick op het strand
  1 x meditatie bij magische rots Es Vedra
 • Meditatie en Yoga Nidra
 • 7x ontbijt, 5x diner en tussendoortjes
 • Thee & fruit de hele dag

Exclusief:

 • Vliegticket
 • Reis en annuleringsverzekering (verplicht)
 • Autohuur

Extra bij te boeken:

 • Massage (1HR) €45

VOORWAARDEN

 • Definitieve inschrijving is na het betalen van 50% van de reissom
 • Tweede gedeelte van reissom dient vòòr 5 april 2016 te zijn voldaan
 • Restitutie bij annulering kan tot uiterlijk één maand voor de reis. 50% van de totale reissom houden we in
 • De reis gaat door bij minimaal 8 deelnemers

VLIEGTICKET
Er vliegen verschillende maatschappijen naar Ibiza zoals Transavia, Ryanair of Vueling.

Mocht je hulp nodig hebben dan help ik je graag. Een huurauto is aan te raden op Ibiza. Je kunt dan gemakkelijk het eiland verkennen. Mocht je een auto willen delen dan breng ik je graag in contact met andere deelnemers. Mocht je geen auto willen huren dan kun je op aanvraag worden opgehaald van de luchthaven. De kosten van de transfer bedragen €30,-