holistische voeding

“Let food be thy medicine

and medicine be thy food”

Hippocrates

HOLISTISCH VOEDINGSADVIES

Je voedingspatroon veranderen is geen makkelijke opgave, maar beslist niet onmogelijk. Gezonde en pure voeding kan veel betekenen voor je gezondheid. Het kan helpen om gezondheidsklachten voor te zijn. Ik begeleid jou graag naar een voedingspatroon dat bij jou past.

Je kunt om allerlei redenen bij mij terecht. Misschien wil je naast je huidige medische traject aanvulling op jouw behandeling? Of wil je meer energie? Een stabiel gewichtspatroon? Of de kwaliteit van leven verbeteren?

Ik start altijd met een intake en vragenlijst. Samen kijken we naar jouw hulpvraag en situatie.

Het advies is altijd afgestemd op het individu. Er bestaat geen dieet dat voor iedereen goed is. Wij verteren zowel geestelijk als lichamelijk allemaal op een andere manier. Daarom is persoonlijk voedingsadvies belangrijk. Het advies kan ook bestaan uit praktische begeleiding, inzicht krijgen in producten, kookdemonstratie of het veranderen van eetgewoonten.

Met mijn holistische aanpak bekijk ik vanuit diverse manieren naar jouw hulpvraag.

Het gebruik van zintuigen, proeven en ervaren wat voeding met je doet is een aspect waar ik veel aandacht aan besteed.

* Bovenstaande aanpak en adviezen zullen nooit een reguliere medische behandeling vervangen maar altijd als aanvulling dienen. Er kan ten alle tijden terugverwezen worden naar een (huis)arts alvorens we verder gaan met de behandeling.

Naast persoonlijke voedingsadvies geef ik ook algemene voorlichting en productinformatie over voeding aan particulieren, scholen of bedrijven. Een kookworkshop of een proeverij kan hier onderdeel van zijn.

Vanuit een pure en duurzame benadering leid ik jou graag naar een betere gezondheid.

Ik geloof in totale voeding van lichaam en geest. Beide moeten geprikkeld worden om een sterk, gezond en gelukkig mens te zijn. En combineer daarom ook yoga met voeding.