GLUTENVRIJ BANANENBROOD
4 rijpe bananen
60 gram havermoutmeel
40 gram rijstmeel
50 gram amandelmeel
1,5 tl bakpoeder
3 eieren
snufje zout
3 el ahornsiroop
1 tl gemalen kaneel
1 el anijszaadjes
handjevol gedroogde abrikozen, in kleine stukjes gesneden
handjevol walnoten, in kleine stukjes
- Verwarm je oven voor op 170 graden.
- Voeg alle ingrediënten behalve de walnoten, gedroogde abrikozen en anijszaadjes in een blender.
- Zet de blender een paar minuten aan, niet te lang.
- Voeg de walnoten, gedroogde abrikozen en anijszaadjes toe.
- Giet het mengsel in een cakevorm en zet in de oven voor 45-55 minuten.
- Laat je bananenbrood afkoelen
De gedroogde abrikozen en anijszaadjes maken het onweerstaanbaar lekker!
Serveer de bananenbrood met tahin. Heerlijk! Eet smakelijk!
Discussion
Leave a reply