Bananabread

GLUTENVRIJ BANANENBROOD

4 rijpe bananen

60 gram havermoutmeel

40 gram rijstmeel

50 gram amandelmeel

1,5 tl bakpoeder

3 eieren

snufje zout

3 el ahornsiroop

1 tl gemalen kaneel

1 el anijszaadjes

handjevol gedroogde abrikozen, in kleine stukjes gesneden

handjevol walnoten, in kleine stukjes

  1. Verwarm je oven voor op 170 graden.
  2. Voeg alle ingrediënten behalve de walnoten, gedroogde abrikozen en anijszaadjes in een blender.
  3. Zet de blender een paar minuten aan, niet te lang.
  4. Voeg de walnoten, gedroogde abrikozen en anijszaadjes toe.
  5. Giet het mengsel in een cakevorm en zet in de oven voor 45-55 minuten.
  6. Laat je bananenbrood afkoelen

De gedroogde abrikozen en anijszaadjes maken het onweerstaanbaar lekker!

Serveer de bananenbrood met tahin. Heerlijk! Eet smakelijk!

Discussion

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *